mandag den 17. december 2012

Julekonfekt

Jeg fik som før omtalt tilsendt en skøn pakke fra Odense Marcipan. Den indeholdt:
400 g marcipan
200 g nougat
200 g mørk overtrækschokolade
3 forme - et juletræ, en klokke samt en stjerne

Hvad gør man så? Man hygger da med familien!
Vi fik lavet en del forskelligt.


Stjernene er lavet af:
75 g marcipan
5 dråber pebermynteessens
Mørkt overtræk

Marcipanen æltes og trykkes (f.eks.) ud i stjerneform. Skøn smag. (Er jo lidt en "sund" halspastil til, hvis man har lidt ondt i halsen.. ..eller noget? :D)

Den runde med de frysetørrede hindbær på er:
100 g marcipan
Den revne skal fra 1 (ØKOLOGISK!!) appelsin
Dyppes i chokolade og drysses. Appelsin og hindbær harmonerer utrolig godt.

Et lille billede uden overtræk:


TUSIND TAK til Odense Marcipan! (:

1 kommentar:

  1. Hej

    Jeg synes skriften i dit indlæg er aaaaalt for lille. Får mig til at opgive at læse det. Ville bare lige skrive det, inden jeg smutter igen.

    Kathrine

    SvarSlet