søndag den 10. juni 2012

Verdens Bedste Brød - dag 2

Well.. Brødet SMAGER rigtig godt. Men det sad lissom fast i gryden og måtte graves fri. Derfor vil jeg spare jer for de billeder, og i stedet vise hvordan det så ud, lige da det kom ud af ovnen (:

Jeg vil prøve at bage det en gang mere, og så gøre et eller andet anderledes - måske bagepapir eller et andet bageredskab? Nogen idéer? (:

3 kommentarer:

  1. Jeg har aldrig oplevet at det har brænd fast og har bagt det brød rigtig mange gange. Har du haft din gryde i ovnen i mindst 30 min. så den er MEGET varm, når dejen kommer i? Er den det dannes der lynhurtigt en skorpe og dejen hænger ikke ved. Alternativt kan man drysse en lille smule mel i bunden inden dejen kommes i- men det er normalt ikke nødvendigt.
    Kh Sara

    SvarSlet
  2. Hvilket materiale er din stegeso lavet af- lidt svært at se på billedet:-) Forresten kan man få en rigtig fin støbejernsgryde i Ikea, væsentlig billigere end Le creuset og stadig god- du kan se den på min blog her :

    http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2012/04/ny-gryde-og-ny-variant.html

    SvarSlet
  3. Jeg har desværre også oplevet det et par gange, de fejl jeg begik var enten at dejen var for tynd, eller som Sara skriver, at gryden ikke var varm nok.

    Det vigtigste er jo trods alt at det SMAGER godt. Og det ser lækkert ud.

    SvarSlet